EN DIRECTE Els Bombers donen per estabilitzat el foc de Sant Feliu Sasserra

L'incendi forestal ha cremat 92 hectàrees, un 53 per cent forestals i 47 d'agrícoles | Una quarantena de dotacions terrestres i deu vehicles aeris segueixen treballant sobre la zona | El vent no bufa amb gaire força, fet que facilita la feina als equips d'extinció

Un bomber treballant en l'incendi de Sant Feliu Sasserra
Un bomber treballant en l'incendi de Sant Feliu Sasserra | JM Montaner
Redacció
18 de juliol del 2016
Actualitzat a les 20:50h
Un incendi que està causant una important fumera ha alertat aquest dilluns al migdia diversos veïns de les comarques del Berguedà i del Bages. Es tracta, segons han informat els Bombers de la Generalitat a NacióManresa, d'un foc al terme municipal de Sant Feliu Sasserra, a la comarca del Bages. 

De moment, han explicat, l'incendi només afecta vegetació, tot i que està plenament actiu i podria haver de produir-se alguna evacuació. Per això, s'han activat una vintena de dotacions terrestres i set vehicles aeris, que estan intentant controlar-lo. El foc es troba proper a la B-431, al punt quilomètric 62.

El Consorci del Lluçanès acaba de publicar a través de les xarxes socials un avís a la població. Es demana ala habitants de Sant Feliu Sasserra que es mantinguin confinats a casa. A més, i segons han informat, la B-431 està tallada.
 

Incendi des de Sant Feliu Sasserra Foto: Cedida.

 

Vistes de l'incendi des de Prats de Lluçanès Foto: Cedida.

Vistes de l'incendi des d'Avinyó Foto: Cedida.

 

  

 

Vista de la fumera de l'incendi des de Berga. Foto: NacióBerguedà

 

Incendi d'aquest dilluns Foto: Cedida.