El CN Minorisa aconsegueix 9 medalles en el campionat de Catalunya Infantil de Natació

Imatge de grup del CN Minorisa (a l'esquerra, Izan Cubillas, al costat i darrere de l'entrenador, Berta Martínez i Guillem Lázaro, respectivament)
Imatge de grup del CN Minorisa (a l'esquerra, Izan Cubillas, al costat i darrere de l'entrenador, Berta Martínez i Guillem Lázaro, respectivament) | CN Minorisa
Redacció
14 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:28h
Les piscines olímpiques Bernat Picornell de Montjuïc van ser l'escenari del campionat de Catalunya Infantil de Natació, que es va celebrar durant els dies 8, 9 i 10 de juliol, i en el qual hi van prendre part un total de nou nedadors del CN Minorisa de Manresa.

Els esportistes, entrenats per Genís Rico, van dur a terme una molt bona actuació, assolint 28 Millors Marques Personals, 9 medalles i 20 places finalistes.

Les actuacions més destacades les van dur a terme Izan Cubillas, Guillem Lázaro i Berta Martínez, que van pujar al podi en més d'una ocasió. Cubillas va obtenir dues medalles d'or en els 400 metres Lliures (la marca més ben valorada en taula Fina) i ens els 400 metres Estils i dues d'argent en els 1500 Metres Lliures i en els 50 metres Lliures. Per la seva banda,  Lázaro va endur-se dos bronzes en els 1500 Metres Lliures i en els 100 Metres Papallona i un argent en els 200 Metres Papallona. Finalment, Martínez es va fer amb dues medalles d'or que va assolir competint els 100 Metres Esquena i els 200 Metres Esquena.

Aquest recull de bones marques fa que l'equip infantil del CN Minorisa pugui presentar, en el proper campionat d'Espanya de la categoria que tindrà lloc a Màlaga del 28 al 31 de juliol, un equip nombrós i amb possibilitats, amb un total de vuit representants, dos en categoria masculina i sis en categoria femenina.