«Súria en pintura ràpida 2016» i «Indrets del Bages» es podran visitar fins el 21 d'agost

Es tracta de dues exposicions de pintura que es van inaugurar durant la Festa Major del municipi

Redacció
14 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:03h
Les exposicions "Súria en pintura ràpida 2016" i "Indrets del Bages. Relleus d'Eulogi Badia" van ser inaugurades divendres 9 de juliol a la sala Cal Balaguer del Porxo, dins dels actes de la Festa Major de Súria. Les dues mostres es podran visitar fins el proper 21 d'agost a les dues plantes superiors d'aquest equipament municipal.

"Súria en pintura ràpida 2016" aplega les obres presentades a la 49a edició del Concurs de Pintura Ràpida Vila de Súria, organitzada per Joventuts Musicals de Súria amb el suport de l'Ajuntament del poble. Per la seva banda, "Indrets del Bages" recull una àmplia selecció de relleus de l'artesà manresà Eulogi Badia sobre llocs emblemàtics de tota la comarca del Bages.

Els parlaments de l'acte inaugural van fer especial referència a la llarga trajectòria del concurs surienc, que l'any vinent arribarà al mig segle de vida. En representació de l'entitat organitzadora, Josep Maria Homs va explicar que a través de les obres guanyadores es pot veure l'evolució tècnica i estètica d'aquestes darreres dècades, a més de deixar testimoni de la transformació del paisatge urbà i natural de la vila.

Per la seva banda, el regidor d'Ensenyament i Cultura, Ricard Reguant i Gallego, va felicitar els organitzadors i els artistes participants per fer possible la continuïtat del concurs surienc.

En l'acte inaugural també hi van participar l'alcalde Josep Maria Canudas i altres membres de la corporació municipal, a més de l'artesà manresà Eulogi Badia; representants d'entitats i empreses patrocinadores, i altres persones.
Arxivat a