Els Singfònics faran el concert en memòria de l'incendi de 1994 a Sant Mateu

Serà aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre davant de l'església de Sant Mateu

Redacció
07 de juliol del 2016
Actualitzat el 09 de juliol a les 21:05h
Com cada any Sant Mateu de Bages recorda l'incendi que va assolar el municipi l'any 1994 amb un concert amb el lema Pel Verd Després del Negre. Enguany el concert se celebrarà el dissabte, 9 de juliol a 2/4 de 9 del vespre, davant de l'església de Sant Mateu de Bages i anirà a càrrec del grup vocal Singfònics, una formació egarenca que es va donar a conèixer a la primera edició del concurs Oh happy day de TV3. 

Singfònics és un grup format per més de 30 cantaires d'entre 18 i 31 i quatre músics que interpretem versions molt personals de grans èxits del pop, el soul, el rock, la música disco i altres estils de les últimes dècades. Des del doo-wop dels anys 50 fins a l'últim èxit que està sonant a les ràdios, passant per cançons del rock dels 80, oferim al públic covers i mashups sorprenents i captivadors. El seu objectiu és sempre dotar les peces de qualitat vocal i acompanyar-les de coreografies plenes de ritme que aconsegueixen fer un espectacle potent i amb caràcter propi.

El concert és gratuït i hi comptarà amb servei de bar i com cada any, coques casolanes elaborades pels veïns. Per acompanyar el concert el grup de dones de Sant Mateu han preparat un Rural Knitting, un projecte per vestir de color als arbres al voltant del concert. 

El concert està organitzat per l'Agrupació Cultural Riubrogent i compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Mateu de Bages.