Neix «de Natura Cultura» amb la voluntat de crear comunitat

La presentació es farà el proper dimarts amb el cantautor Ferran Palau

Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:00h
El proper dimarts tindrà lloc l'acte oficial de presentació del projecte de Natura Cultura amb el cantautor Ferran Palau, qui farà un concert a la Plaça Sant Ignasi Malalt de Manresa a les 7 de la tarda. 

de Natura Cultura és un projecte que neix amb la idea de posar en comú les inquietuds d'aquella gent de Manresa i entorn que volen "que passin coses" i fer que passin. Els iniciadors volen crear una comunitat culturalment viva que "se senti satisfeta de l'activitat cultural i artística que passa a Manresa i al seu voltant", segons apunten. 

El cantautor Ferran Palau, serà el protagonista de l'acte. Ell va començar la seva carrera en solitari l'any 2011, quan tragué el seu primer disc anomenat L'aigua del rierol. Més endavant, el 2015 va sortir a la llum el seu segon disc, Santa Ferida. El concert és finançat amb taquilla inversa. Això vol dir que l'entrada és lliure i que són les persones les que escullen el seu preu crític, segons la seva valoració de l'acte. Aquest mètode de finançament ajuda a prendre consciència del valor de la cultura, una de les premisses del nou col·lectiu.

L'acte de presentació està inclòs en els actes de Setmana Jove i té el suport de l'ajuntament de Manresa. El mateix dimarts 'de Natura Cultura' presentarà els actes que es duran a terme a finals d'estiu, conjuntament amb l'Alternacolla de la Festa Major Alternativa.