Cardona dóna inici al servei de menjador escolar d'estiu

El programa "Queixala l'estiu" va començar dimarts passat

Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:30h
El passat dimarts es va aprovar en Junta de Govern Local el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Cardona, Creu Roja Cardona i Càritas Parroquial de Cardona per impulsar el programa Queixala l'estiu, un menjador social que pretén donar resposta a una vintena de nens i nenes provinents de famílies amb dificultats a nivell econòmic i/o social, amb edats compreses entre els 3 i els 16 anys.

El finançament del programa serà assumit per Creu Roja Cardona en el 70% del cost i en el 30% restant, s'assumirà des de l'Ajuntament de Cardona.

L'activitat, que ja ha començat, es farà fins a l'1 de setembre, de 13h a 14h, els dimarts i dijous. Del 28 de juny al 28 de juliol es farà al Casal de la Gent Gran, i la resta de dies al Centre Cívic.

La supervisió del dinar i de l'activitat posterior al dinar, fins a les 14h, anirà a càrrec de voluntaris i voluntàries de Creu Roja, Càritas i, també puntualment, de l'Agrupament Escolta Hug Folc. També comptarà amb la col·laboració de tècniques de Serveis Socials de l'Ajuntament de Cardona.
Arxivat a