El nou Servei d'Atenció Domiciliària de Sant Vicenç entrarà en funcionament dimecres

L'Ajuntament adjudica el servei a l'empresa Centre Residencial del Bages i aconsegueix rebaixar el preu d'hora d'atenció personal i pràcticament doblar les hores ofertes durant el 2015

Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 15:43h
Sant Vicenç de Castellet estrenarà dimecres de la setmana vinent el nou Servei d'Atenció Domiciliària que assumirà l'empresa Centre Residencial del Bages SL. L'adjudicació permetrà millorar el servei, la responsabilitat del qual continuarà essent pública, i pràcticament es doblaran les hores que es van oferir el 2015. De les 3.342 hores cobertes el 2015 es passarà a 6.450 hores amb un preu per hora rebaixat. 

Atenció més especialitzada

El nou servei permetrà disposar de 40 hores anuals de neteja de xoc, 32 hores de fisioteràpia i ajudes tècniques per cedir temporalment als usuaris. A més, com a millora s'oferiran 20 hores de professional de terapeuta ocupacional, 20 hores d'educadora social, 30 hores de suport psicològic, 20 hores de perruqueria i 20 hores de podologia. El servei es prestarà de dilluns a divendres de 7 a 21 hores i dissabtes de 8 a 13 hores. Amb aquests canvis introduïts l'Ajuntament espera poder donar resposta a les necessitats d'una població més envellida que la mitjana catalana.