Dissabte es posen a la venda les entrades del Toc de Teatre del Kursaal

Inclou "L'Avar", "Dansa d'agost", "El Florido Pensil-Nenes" i "El test"

Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 15:35h
Els abonaments del Toc de Teatre es posen a la venda demà dissabte, 2 de juliol a les 10 del matí a les taquilles del Kursaal i per internet. Les entrades soles dels espectacles del Toc es vendran dimarts 5 de juliol a les 18.00h, també a taquilles i internet.

Obrirà el Toc de Teatre el 24 i 25 de setembre L'avar de Molière, amb adaptació de Sergi Belbel i que encapçala Joan Pera que, protagonitzant aquest clàssic, ens mostrarà una altra cara de la seva faceta d'actor. Els dies 15 i 16 d'octubre es podrà veure Dansa d'agost de Brian Friel, una nova versió d'aquesta peça costumista que transcorre a la Irlanda dels anys 30, amb un repartiment de luxe: Nora Navas, Marta Marco, Màrcia Cisteró, Òscar Muñoz, Montse Vellvehí, Clara de Ramon, Albert Triola i Ramon Vila. La tercera obra del Toc és la comèdia que es podrà veure el 12 i 13 de novembre El Florido Pensil- Nenes, l'adaptació femenina del llibre d'Andrés Sopeña, interpretada Roser Batalla, Lloll Bertran, Victòria Pagès, Mireia Portas i Isabel Rocatti, que retrata l'Espanya de Franco des de la perspectiva de la dona. 

Tancarà el Toc de Teatre, el 10 i 11 de desembre, la comèdia revelació de la temporada El test, de Jordi Vallejo, que parla sobre les relacions humanes, les preses de decisions... i que protagonitzen Dolo Beltrán, Clàudia Costas, David Vert i Sergio Caballero. 

El preu dels abonaments del Toc de Teatre és de 70€. Cada obra per separat té un preu de 25€, excepte L'Avar, que costa 28€.

Els abonats al Toc de Teatre valoren amb un notable alt l'abonament del primer semestre de programació del Kursaal
 
A partir d'una enquesta anònima enviada a 481 abonats al Toc de Teatre del Kursaal del primer semestre del 2016, es pot concloure que han valorat molt positivament –amb una mitjana de 7,9- les 5 obres que conformaven aquest abonament (Marits i mullers, Una giornatta particolare, Sòcrates, Ser-ho o no? i Don Joan), independentment de la franja d'edat, del sexe, o de la sessió a què han assistit. L'enquesta també reflexa que 114 Abonats (67%) tenen previst tornar a fer-se l'Abonament, 15 (9%).

L'objectiu de l'enquesta era conèixer la valoració (de 0 a 10) que, de forma anònima, fan els Abonats al Toc de Teatre de cadascuna de les obres de l'abonament. L'enquesta es va enviar per correu electrònic la primera setmana de juny a 481 abonats al Toc de Teatre. La van respondre 170 abonats, un 35 % dels que van rebre l'enquesta.