Sembra el pànic a la plaça Sant Domènec atacant sense motiu la gent que passava

La Policia Local de Manresa va detenir l'home després que li causés una ferida profunda a un vianant amb una màquina de tallar cabell

Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat el 02 de juliol a les 11:27h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir el passat dijous a 3/4 de 12 de la nit a la plaça Sant Domènec un manresà de 25 anys per un presumpte delicte de lesions greus en haver atacar gratuïtament amb una màquina de tallar cabell un home que era assegut a la plaça, segons ha explicat la pròpia Policia Local.

Segons el comunicat policial, els fets van passar a la plaça Sant Domènec de Manresa on un home molt esverat increpava, insultava i es mostrava desafiant amb famílies, fins i tot amb nens, que eren a les terrasses dels establiments de la plaça. Quan van arribar les dues patrulles de la Policia Local al lloc van observar que l'home duia a la mà una màquina de tallar cabell ensangonada i que a la vora hi havia un altre home amb una important ferida, oberta i profunda, que havia patit una important pèrdua de sang.

De forma immediata, els agents van assistir a la persona ferida i van avisar el Sistema d'Emergències Mèdiques, que el va atendre allà mateix i el va traslladar a Sant Joan de Déu. Després de ser reduït i detingut, el presumpte agressor va continuar amb l'actitud agressiva tant durant el trasllat en el vehicle policial com en el box hospitalari.

Dues detencions per ordres pendents

La Policia Local de Manresa ha practicat aquesta setmana dues detencions més, totes dues perquè els detinguts tenien ordres pendents. La primera va ser la nit del dia 27, en un servei ordinari per queixes de veïns, en que es comprova que un dels identificats, de 22 anys, estava reclamat policialment, a les bases policials, per un delicte de robatori amb força.

L'endemà dia 28, una persona de 42 anys que compareix a les comissaria de la Florinda a sol·licitar un ajut social de desplaçament en tren tenia pendents tres ordres de detenció, dues de jutjats de Valladolid i altra reclamació policial.