Comencen els actes de la Festa Major de Sant Fruitós de Bages

Els actes s'allargaran fins al proper dilluns

Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:24h
La Festa Major d'Estiu de Sant Fruitós omplirà el municipi de propostes variades per a tots els públics amb tots els actes gratuïts.

Fins al proper dilluns 4 de juliol, Sant Fruitós de Bages celebra la seva Festa Major amb un programa d'actes pensat per a tots els públics. Enguany els escenaris principals giraran a l'entorn del bosquet i del camp de futbol, degut a les obres del Cobert de Batre. Una vintena d'actes i nombroses activitats paral·leles ompliran el municipi. La música serà la gran protagonista amb la ballada de sardanes i la festa andalusa de divendres i els concerts de cap de setmana amb l'Orquestra Venus i l'Orquestra Costa Brava. El Màgic Andreu amb el seu espectacle Genius donaran la festa per finalitzada el dilluns 4 de juliol.

Els actes ja més tradicionals com la missa solemne, la festa country i el ball de gegants tampoc faltaran en aquesta edició.

Concurs de Percussió Cor de Catalunya

El dissabte 2 de juliol es celebrarà el primer concurs de batukada de les comarques centrals amb més de 200 participants d'arreu de Catalunya que omplirà de música tot el municipi.

La festa dels joves

Els concerts joves de festa major vindran de la mà de Blaumut i Séptimo A amb una posterior sessió de DJs. Els grups han estat escollits per votació popular a través de la xarxa. A banda també es celebrarà un festival a l'estil humor amarillo a l'entorn del pavelló municipal, a petició dels joves del poble.

Activitats paral·leles

A banda dels actes inclosos en el programa de festa major també s'han programat activitats com la ruta gastronòmica 7 de tapes, el Festival de Música Clàssica o l'exhibició de diferents entitats del poble.