Cal Gravat celebra les seves festes de barri aquest cap de setmana

Arrencaran aquest divendres amb un sopar de carmanyola i cinema a la fresca

Redacció
30 de juny del 2016
Actualitzat el 03 de juliol a les 21:29h
L'associació de veïns de Cal Gravat organitza aquest cap de setmana les festes del barri, que arrencaran aquest divendres amb un sopar de carmanyola i cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula d'animació El viaje de Arlo. La sessió de cinema a l'aire lliure serà a les 9 del vespre a la Plaça de Cal Gravat. 

Dissabte serà el dia fort de les festes amb la instal·lació, des de les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre, d'inflables pels més petits a la Plaça Cal Gravat. A les 6 de la tarda començarà l'animació infantil i a les 9, a la mateixa plaça, tindrà lloc el tradicional sopar veïnal. Després de sopar per animar la nit es farà un espectacle de varietées amb música i ball per a tothom.

Diumenge al matí les activitats es traslladaran a la pista esportiva de Cal Gravat (C/Puig i Cadafalch) on a les 10 del matí començarà la piscinada per tots aquells nens i nenes que es vulguin refrescar i a les 12 del migdia es farà la festa de l'escuma. 

Per acabar les festes, el diumenge a la tarda a partir de les 5 la plaça de Cal Gravat s'omplirà d'inflables pels més petits, música en directe i berenar popular per a tothom.