Súria acomiada el cicle de Vermuts Musicals a Cal Balaguer del Porxo

Actuació de Mateu Peramiquel i Anaïs Vila, dins del cicle Vermuts Musicals a Cal Balaguer del Porxo
Actuació de Mateu Peramiquel i Anaïs Vila, dins del cicle Vermuts Musicals a Cal Balaguer del Porxo | AjSú
Redacció
30 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:05h
El cicle de Vermuts Musicals a Cal Balaguer del Porxo de Súria va acabar diumenge 26 de juny amb el duet format pel músic surienc Mateu Peramiquel i la cantant santpedorenca Anaïs Vila. En aquesta primera edició, el cicle ha ofert quatre actuacions musicals de qualitat que han obtingut una bona resposta del públic.

A més del duet format per Mateu Peramiquel i Anaïs Vila, els altres grups participants en aquesta primera edició dels Vermuts Musicals han estat Suriako's Trio, Trio Stradivari i Morlan River.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Súria, amb els objectius d'enriquir la programació d'activitats culturals i de lleure al Poble Vell, revaloritzar l'espai de la terrassa de Cal Balaguer del Porxo i contribuir a la promoció de músics i grups locals.

En la darrera sessió dels Vermuts Musicals, el regidor d'Ensenyament i Cultura de l'Ajuntament, Ricard Reguant i Gallego, va agrair la bona acollida del cicle, que podria tenir continuïtat en el futur.

El cicle s'ha desenvolupat durant tots els diumenges del mes de juny amb música de diferents estils, des de peces clàssiques fins a conegudes cançons de rock, pop i jazz, entre d'altres. Les actuacions han mostrat el bon nivell dels intèrprets participants, procedents de Súria i altres poblacions.

La primera edició dels Vermuts Musicals a Cal Balaguer del Porxo també ha significat l'estrena de la marca Jo sóc #artdicte, que també identificarà altres activitats que s'organitzin des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament.
Arxivat a