La Universitat Emprèn donarà a conèixer dilluns els projectes guanyadors

Se celebrarà a partir de les 4 de la tarda a la sala d’actes de l'EPSEM

Redacció
30 de juny del 2016
Actualitzat el 06 de juliol a les 21:48h
El Programa Universitat Emprèn tanca la seva setena edició el proper dilluns 4 de juliol amb la presentació dels projectes i l'entrega de premis en un acte obert al públic. La jornada començarà a les 4 de la tarda a la sala d'actes de l'EPSEM - UPC (Bases de Manresa, 61-73).

La U-Empren, impulsada per l'Ajuntament de Manresa (a través del centre de desenvolupament Empresarial, CEDEM) amb la col·laboració de la Fundació Universitària del Bages (FUB), l'Escola Politècnica de Manresa (EPSEM) ila Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ha basat un any més els seus pilars en el foment de la cultura emprenedora entre els alumnes universitaris.

En l'edició d' enguany s'han rebut projectes empresarials de diferents àmbits, des de la cria i engreix de porcs fins als serveis integrals per la gestió de la llar, passant pel tema de les intoleràncies alimentàries i de com ajudar als refugiats. Un total de 4 projectes empresarials s'han presentat a la jornada final, tots ells mitjançant la via lliure (format on els alumnes desenvolupen una idea pròpia).

La trobada començarà amb la benvinguda de la regidora d'Ensenyament i Universitats de l'Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, i del sotsdirector d'Empresa i Relacions Exteriors de l'EPSEM, Marc A. Soler. Posteriorment, Marc Fernández, de l'empresa Innio, SL, farà una xerrada sobre les claus per crear una startup. Tot seguit, tindrà lloc el moment àlgid amb la presentació dels projectes empresarials davant del jurat.

Per acabar, la regidora de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Manresa, Mireia Estefanell, pronunciarà el veredicte final i lliurarà els premis als projectes guanyadors.

Una vegada més, des de l'Ajuntament de Manresa s'han mantingut els premis econòmics. S'atorgarà un guardó al millor pla d'empresa dotat en 1.500 € i un accèssit, per valor de 750 €. Els projectes guanyadors tindran també descomptes per tal de continuar la seva formació en alguna de les tres universitats que impulsen el programa Universitat Emprèn a la capital del Bages.