Torna la programació d'activitats infantils de Quin Passeig

Grup de treball de les entitats col·laboradores en l'organització dels tallers infantils de Quin Passeig
Grup de treball de les entitats col·laboradores en l'organització dels tallers infantils de Quin Passeig | Catpress
Redacció
30 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:15h
Quin Passeig ja té a punt la seva proposta d'activitats infantils per aquest estiu, que s'iniciaran el proper 5 de juliol. En aquesta ocasió, es torna a comptar amb la implicació d'entitats de la ciutat per tal d'oferir als nens i nenes un espai d'oci, educació i diversió en una de les zones més emblemàtiques de Manresa com és el Passeig. Els tallers tindran lloc cada dimarts, a les 6 de la tarda, a la terrassa del bar Plaça i seran gratuïts tot i que cal inscriure's enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com.

Les entitats col·laboradores dels tallers d'enguany són Parc de la Sèquia, Pastateca, ILA School i Pintures Sagrada Família. La primera de les activitats, el dia 5 de juliol, anirà a càrrec de Parc de la Sèquia i consistirà en plantar llavors d'alfàbrega o julivert en una torreta que els nens prèviament hauran pintat i decorat. Amb la planta, se'ls donarà una fitxa explicant com cuidar-la i receptes per cuinar amb aquestes herbes aromàtiques. Es tracta d'un taller que vol promoure el consum de proximitat, el regadiu del territori i la reutilització de materials que tenim per casa.

Pastateca serà l'encarregada del taller del dimarts 12 de juliol, en què els nens i nenes podran treballar la seva pròpia pasta fresca i endur-se-la a casa. A més, aprendran quin és el procés que se segueix per obtenir la pasta fresca o seca a partir del blat, i com es pot fer pasta amb farines integrals, fajols, blats antics, arròs, etc.

El taller del dimarts 19 de juliol anirà a càrrec d'ILA School, un clàssic dels tallers infantils del Passeig, que oferirà una classe d'anglès a l'aire lliure per a nens i nenes de qualsevol nivell, a partir d'una proposta molt lúdica amb globus i dibuixos amb què els nens aprendran conceptes en anglès relacionats amb l'estiu i les vacances.

El darrer dels tallers, el dia 26 de juliol, l'oferirà Pintures Sagrada Família i consistirà en fer figures amb jumping clay, una argila que els petits poden moldejar i treballar fàcilment. El reconegut il·lustrador Juan Ramon Domingo és qui conduirà el taller, un dels que més èxit ha tingut els darrers anys entre els més menuts.

Les activitats s'adrecen a nens a partir de 3 anys i tenen una durada aproximada d'una hora.