El govern d'ERC a Santpedor ha executat en un any més de la meitat del seu programa

Govern municipal de Santpedor
Govern municipal de Santpedor | AjStp
Redacció
29 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:11h
Aquest mes de juny es compleix el primer any del  mandat municipal 2015-2019 des de la constitució dels nous ajuntaments, el 13 de juny del 2015. L'equip d'ERC que encapçala el govern a l'Ajuntament de Santpedor ha desenvolupat durant aquest període un conjunt de propostes incloses al programa #Avancem en qualitat i amb decisió amb el qual la candidatura va concórrer als comicis i va obtenir la majoria absoluta.

Un any després, l'equip de govern ha desenvolupat o posat en marxa més de la meitat de les accions que el programa de govern plantejava com a prioritàries. L'alcalde Xavier Codina considera que "l'execució dels projectes i actuacions que s'han anat portant a terme durant aquests primers 12 mesos s'ha fet d'acord amb els objectius estratègics que cada regidoria es va fixar a principi d'aquest mandat". Codina ha destacat que, en alguns casos "hem pogut anar més enllà, fins i tot, gràcies al bon estat de les finances municipals".

L'alcalde santpedorenc es mostra satisfet del treball que s'ha desenvolupat fins ara, segons ha explicat, "seguint l'objectiu de ser referents al Bages en l'aplicació de polítiques socials, urbanístiques, mediambientals, culturals, esportives i econòmiques. Tot plegat recollint les aspiracions i propostes de tots els santpedorencs i santpedorenques".
Arxivat a