L'Abat obrirà el seu segon local a Lleida

28 de juny del 2016
Actualitzat el 29 de juny a les 11:35h
La cafeteria i sandvitxeria Abat -situada al carrer Abat Oliba número 76 de Manresa- ha anunciat, aquest dimarts, a través de la seva pàgina de Facebook, que obrirà un nou local al centre de Lleida. I no ho ha fet públic en un dia qualsevol, no. Ho ha donat a conèixer justament el dia que celebra el seu sisè aniversari.

I és que des d'aleshores aquest espai de trobada; de reunions; de menjar sa (i no tan sa), i de celebracions s'ha consolidat com un punt d'encontre per a molta gent d'edats diverses. No només per la situació on es troba (és fàcil aparcar-hi i està a prop de les dues universitats que té la capital del Bages), sinó perquè, tal com han afirmat diversos clients a Nació Manresa, "el caràcter de les persones que hi treballen és molt proper i vital, i la qualitat del menjar va en un constant in crescendo perquè no paren d'innovar". 

El nou local que hi haurà a la capital del Segrià -de moment no se sap la data que obrirà- tindrà les mateixes dimensions que el que té el de Manresa. De fet, des de l'empresa s'ha comunicat que a partir d'ara s'anirà donant més informació sobre el nou Abat a través de Facebook.