La Confraria organitza un tast de cerveses per aquest dijous

Es durà a terme al restaurant Cal Miliu de Rajadell en el marc d'un sopar

Redacció
27 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:05h
La Confraria de Vins del Bages sortirà de la seva línia habitual d'oferir tastos de vins i, per aquest dijous 30 de juny oferirà un tast de cerveses, una beguda, que tal com indiquen els membres de l'entitat, "fa temps que es reivindica com a element gastronòmic".

Durant el tast, que tindrà lloc al restaurant Cal Miliu de Rajadell i començarà a les nou del vespre, es degustaran un total de sis cerveses, que han estat escollides pel director de Cerveses Guineu, Xavier Serra. Es tracta de la Guineu Berliner Weisse -de cos lleuger, suau i amb notes àcides i cítriques-; la Vitis Picapoll Oller del Mas -elaborada amb most de raïm blanc i llúpol groc i creada conjuntament per la marca Guineu i el celler Oller del Mas-; la Guineu Sitges -amb toc dolços i indicada per a tots aquells que s'inicien en el món de la cervesa artesana-; la  Westvleteren VIII -elaborada a Bèlgica in considerada una de les millors del món-; la Duchesse de Bourgogne -també d'origen belga, refrescant i amb un regust dolç-, i la Unknown Pleasures -elaborada per Guineu i la madrilenya La Quince.

Tothom que estigui interessat a participar en aquesta activitat, pot inscriure's-hi abans d'aquest dilluns 27 de juny clicant aquí. El preu és de 25 euros pels socis i de 40 pels que no ho siguin.