EN DIRECTE Les eleccions del 26-J, minut a minut a NacióManresa

Seguiment de les primeres eleccions espanyoles repetides de la història | El cens de votants al Bages és de 128.465 i al Moianès de 9.905 | Habilitem una finestra amb les piulades de Twitter #26JBages

Redacció
26 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:11h
Els col·legis electorals del Bages han obert sense cap incidència
Els col·legis electorals del Bages han obert sense cap incidència | Pere Fontanals
NacióManresa, el diari digital pioner al Bages, fa aquest diumenge un ampli seguiment a la jornada electoral, informant sobre tot allò relacionat amb les eleccions espanyoles del 26-J que passi al Bages i al país. Com en tots els comicis anteriors, NacióManresa oferirà les dades de participació tan bon punt les actualitzi el Ministeri de l'Interior espanyol, i a partir de les 8 del vespre, en connexió telemàtica amb les dades oficials, anirà publicant automàticament l'escrutini a temps real per municipi, província i en el conjunt de l'estat. També recollirem les reaccions dels candidats de la comarca.

D'aquesta manera NacióManresa es consolida com a referent en la informació política del Bages transmetent en directe la seva novena comtessa electoral des que va néixer el 2009, a més a més de la consulta del 9-N. 128.465 bagencs estan cridats a votar aquest diumenge. 9.905 moianesos també. I NacióManresa serà amb ells per explicar-ho als seus lectors.

Però també els lectors poden participar en la informació piulant les seves fotos o reflexions sobre el 26-J amb l'etiqueta #26JBages.
 

Totels les notícies de les eleccions del 26-J