Els Mossos retiren les estelades de l'Ajuntament de Navàs i el govern les reposa

Els agents de la policia catalana les van despenjar la revetlla de Sant Joan a les 6.20h de la matinada

L'Ajuntament de Navàs, de nou, amb les estelades a la façana
L'Ajuntament de Navàs, de nou, amb les estelades a la façana | AjNvs
Redacció
25 de juny del 2016
Actualitzat el 26 de juny a les 10:24h
El govern de Navàs va reposar les estelades de la façana de l'Ajuntament tan sols tres hores després que agents dels Mossos d'Esquadra les retiressin per ordre de la Junta Electoral de Zona a instàncies de l'associació Societat Civil Catalana. A les 6.20 de la matinada, en plena revetlla de Sant Joan, els agents van retirar les estelades que onejaven a la façana de l'Ajuntament.

Tant la Junta Electoral de Zona com els propis Mossos havien adreçat un requeriment a l'Ajuntament de Navàs per a què les retiressin voluntàriament. Davant la negativa del govern municipal de la CUP a col·laborar, agents dels Mossos es van dirigir a l'edifici municipal el divendres, dia de Sant Joan, i les van treure. Tres hores més tard, passades les 9 del matí, les estelades tornaven a lluir a la façana de l'Ajuntament.

El govern municipal de Navàs considera aquest acte "com un atac a la democràcia i a la lliure expressió" de la majoria dels veïns, atès que les estelades van ser penjades després d'un acord de ple.