Guillem Lázaro i Berta Martínez entrenen i competeixen a Itàlia

Guillem Lázaro, segon en el podi dels 200m papallona
Guillem Lázaro, segon en el podi dels 200m papallona | CNM
Redacció
24 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:31h
Els nedadors del CN Minorisa, Guillem Lázaro i Berta Martínez, acompanyats del seu entrenador, Genís Rico, van participar agregats al Club Nuoto Livorno, en el Campionat Nacional de Natació que organitza la Unione Italiana Sport per Tuti, i que es va celebrar el passat cap de setmana a Riccione, en la Regió de l'Emilia-Romaña Italiana. 

La participació en la competició estava programada en una estada de preparació que aquests dos esportistes van desenvolupar durant uns dies a la Toscana, convidats pel club italià, que permetia als nedadors bagencs entrenar amb l'equip absolut en el marc de col·laboració entre el Nuoto Livorrno i el CN Minorisa.

Els resultats obtinguts per part dels bagencs han estat excel·lents, ja que tots dos han obtingut medalles d'argent en les seves proves principals. Berta Martínez, a més a més, formant part de l'equip de relleus de 4x100 estils del Nuoto Livorno, va aconseguir la medalla d'or en aquesta prova i record nacional en aquesta modalitat. Aquest campionat és de caràcter escolar i no està permès nedar amb banyador de cos sencer.

Els resultats dels nedadors del CN Minorisa van ser els següents:

- Guillem Lázaro: 2n en 100 papallona amb un temps de 1'00"20; 4t en 200 estils individuals amb un temps de 2'23"22.

- Berta Martínez: 2a en 100 esquena amb un temps de 1'10"53; 8a en 200 lliures amb un temps de 2'27"72; 1a com a component de l'equip de relleus de 4 x 100 estils individuals del Nuoto Livorno.