NacióCastells emetrà en directe la diada castellera de Sant Joan

NacióCastells
23 de juny del 2016
Actualitzat el 25 de juny a les 20:44h
Una de les imatges promocionals de La Xarxa, que inclou els castells com un dels seus principals atractius
Una de les imatges promocionals de La Xarxa, que inclou els castells com un dels seus principals atractius | La Xarxa
NacióCastells oferirà aquest divendres via streaming ladiada castellera de Sant Joan. El diari d'actualitat castellera del grup NacióDigital, que s'ha estrenat aquesta setmana, oferirà la primera gran actuació de l'any des de Valls partir de la 1 del migdia.

Durant aquesta diada es podrien veure els primers castells de Gamma Extra de l'any per part de les dues colles vallenques, la Colla Joves i la Colla Vella. La jornada serà el primer cara a cara entre les dues colles, amb una rivalitat gairebé bicentenària.

La retransmissió que oferirà NacióCastells és la que farà La Xarxa Televisions, que justament estrena emissió al dial 159 de Movistar+ amb motiu de la diada de demà. Serà la primera de les 10 retransmissions del calendari casteller que les televisions i ràdios locals adherides a La Xarxa oferiran en directe al llarg d’aquesta temporada, i que també es podran veure a través de NacióCastells.

La programació castellera de La Xarxa inclourà, a la tardor, les tres jornades del 26è Concurs de Castells. A més de les retransmissions, l’oferta es complementa amb una nova edició del programa televisiu Dosos Amunt. Presentat per Carles Cortès i Toni Comas, l’espai és un informatiu setmanal amb les imatges més destacades de les diferents jornades, entrevistes i tertúlies. Les ràdios locals emetran l’espai setmanal Va de castells, produït per Ràdio Vilafranca i presentat per Pep Ribes.

La programació castellera de La Xarxa es realitza en coproducció amb TAC 12, Penedès TV i Canal Blau, amb el suport d'm1tv i Canal Terrassa. Les retransmissions televisives presenten un equip renovat, amb Carles Cortès, Biel Duran, Anna Vallhonesta, Joan Beumala i Francesc Domènech. Pel que fa a a les retransmissions radiofòniques, aniran a càrrec de Pep Ribes, amb els comentaris d’Ernest Gili.