L'arribada de la Flama del Canigó estrena tres dies de festa a Sant Joan

L'encesa de la foguera tindrà un record per als refugiats de Síria i ben entrada la nit hi haurà el ball de revetlla amb l'Orquestra Costa Brava i l'oferta jove amb 9SON i Mogambo

Redacció
23 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:23h
L'arribada de la Flama del Canigó aquest vespre a Sant Joan de Vilatorrada dóna el tret de sortida a tres dies de Festa coincidint amb els actes de la Festa Major. La Flama recorrerà els carrers de Sant Joan fins a la foguera a la plaça de la Solidaritat. En aquest punt es convidarà el públic a encendre una espelma solidària per als refugiats de Síria i de tot el món seguint el lema Una llum d'esperança. Enguany, s'han distribuït diferents guardioles per recaptar fons per a les persones refugiades durant els dies de Festa Major.

Orquestra Costa Brava i Vilatorrats

La nit de Sant Joan portarà a la plaça Major el ball de revetlla amb la prestigiosa Orquestra Costa Brava a partir de la mitjanit. Abans, a les 7 de la tarda es farà un concert de tarda i sardanes. La Nit dels Vilatorrats prepara el cercatasques, els concerts amb 9SON i Mogambo i actuacions de Dj's a l'escenari de la zona esportiva.

Matinal de cultura popular

Divendres al matí la cultura popular serà protagonista a Sant Joan de Vilatorrada. La cercavila de Gegants i els balls i entremesos de Festa Major ocuparan la Plaça Major al migdia amb la música de la Cobla Camps i les cançons de la coral de la S.C.C.R la Verbena. Al vespre l'Escola de Música representarà el musical Mamma Mia al Parc Catalunya i el Ball de Festa Major anirà a càrrec de Gran Premier. La Festa Major Jove programarà els concerts de Dr. Zaius, Caipirinhas Rumberus i Ballaruga Parxanga.

Dissabte, darrer dia de festa

Dissabte es posarà el punt i final a la Festa Major amb el concurs de truites al Passeig del Riu que també inclourà una mostra de cuina de la comunitat ucraïnesa. El Cor Jove i la Big Band de l'Escola de Música, amb Núria Cols i Marc Sort, protagonitzaran el concert vermut. A la tarda hi haurà concert The gourmets vocal quartet i En Clau de Bages a la Plaça Major. Finalment, a la nit tornarà l'humor de Vilaxorrada amb monòlegs dels membres del programa de Ràdio Sant Joan 08250: La radio en gayumbos i la primera torbada nocturna de grallers de Sant Joan de Vilatorrada La Grallada. 
 

Programació i horaris de la Festa Major