La trobada d'entitats de dones de Manresa aplega més de 70 participants

La reunió, celebrada a la Casa Lluvià, va servir per posar en comú el treball del moviment associatiu femení així com per compartir necessitats i inquietuds de les entitats que treballen a la ciutat

Trobada d'entitats de dones de Manresa, aquest dimecres a la Casa Lluvià
Trobada d'entitats de dones de Manresa, aquest dimecres a la Casa Lluvià | AjM
Redacció
22 de juny del 2016
Actualitzat a les 22:42h
La Casa Lluvià va acollir dimarts una trobada del moviment associatiu femení de Manresa que compta actualment amb una quinzena d'entitats de dones que treballen en diferents àmbits. La trobada va tenir una assistència de més de 70 dones que van compartir experiències i van donar a conèixer les activitats i accions que porten a terme i en les quals les dones són les protagonistes i destinatàries.

Aquesta Trobada de Dones va ser impulsada des de la Regidoria de la Dona, a través del Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD), amb l'objectiu d'aprofundir en aquest intercanvi d'experiències, de coneixement mutu, de detecció de necessitats i inquietuds comuns i de possibles recursos a compartir. En definitiva, de fomentar una xarxa social més sòlida i propera entre les associacions de dones.

Durant l'acte -que va comptar amb la regidora de la Dona, Cristina Cruz- es va realitzar una presentació de cadascuna de les entitats. Posteriorment, Mireia Marin va oferir un emotiu relat per reforçar la importància i el valor de la solidaritat entre dones. La trobada va finalitzar amb un berenar col·lectiu al pati de la Casa Lluvià.