Una vintena d'alumnes de Súria fan de jurat al Premi de Literatura Infantil Atrapallibres

Imatge de grup dels alumnes que han fet de jurat en l'11è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres
Imatge de grup dels alumnes que han fet de jurat en l'11è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres | AjSú
Redacció
21 de juny del 2016
Actualitzat a les 20:40h
Una vintena d'alumnes de les escoles surienques d'educació primària han participat per segon any consecutiu com a jurats del Premi de Literatura Infantil Atrapallibres, dins del programa Súria Municipi Lector. L'acte de cloenda va tenir lloc a la Biblioteca Pública, amb el lliurament de diplomes als alumnes participants i l'anunci dels llibres guanyadors en aquesta edició.

El Premi de Literatura Infantil Atrapallibres és una convocatòria del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT), en el qual han participat uns 5.500 infants dels Països Catalans. L'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar i consolidar el gust per la lectura en aquestes edats primerenques.

Al llarg del curs escolar, els alumnes participants han llegit les obres seleccionades per tal d'escollir-ne les millors. Els llibres guanyadors en aquesta 11a edició del Premi de Literatura Infantil Atrapallibres són els següents:

• Categoria de 9 anys: 'Amics monstruosos' d'Anna Manso, amb il·lustracions de Gabriel Salvadó.
• Categoria de 10 anys: 'Jo que vaig dormir amb lleons' de Laia Longan, amb il·lustracions de Sonja Wimmer.
• Categoria d'11 a 12 anys: 'El signe prohibit' de Rodrigo Muñoz Avia, amb il·lustracions de Javier Andrada i traducció d'Elisenda Vergé-Bo.

En l'acte de cloenda celebrat a Súria, hi va participar el regidor d'Ensenyament i Cultura, Ricard Reguant i Gallego, que va agrair la participació dels alumnes i de les escoles de la vila, animant-los a participar en la propera edició.

El programa Súria Municipi Lector és una iniciativa d'àmbit català, impulsada pel ClijCAT amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat. Súria va ser un dels primers municipis adherits a la iniciativa, que es proposa fomentar la lectura a totes les edats, especialment entre els escolars.
Arxivat a