Santpedor prepara la plaça Gran per una gran revetlla popular

L'Ajuntament convida a tots els santpedorencs i santpedorenques a portar la Flama del Canigó bo i caminant, des de Castellnou de Bages

Redacció
21 de juny del 2016
Actualitzat a les 20:33h
Música, focs i cultura popular són els ingredients que l'Ajuntament de Santpedor ha previst al programa de la Revetlla de Sant Joan que el consistori entoma enguany, amb la col·laboració d'altres entitats, com a activitat municipal amb l'objectiu de consolidar-la com una nova cita al calendari festiu de la vila. Les activitats combinen els elements més tradicionals d'aquesta celebració, com la rebuda de la Flama del Canigó, amb propostes per garantir la màgia i la gresca durant la nit més curta de l'any.

L'Ajuntament de Santpedor convida a tots els santpedorencs i santpedorenques a portar la Flama del Canigó bo i caminant, des de Castellnou de Bages, on adults i alumnes dels centres educatius encendran la llàntia amb el foc provinent del cim pirinenc del Canigó, situat a la Catalunya Nord. 

Està previst que La Flama arribi a 2/4 de 7 i comenci el seu descens fins a Santpedor passant per Cal Flaquer, a 2/4 de 8, on l'estaran esperant els alumnes de 3r i 4t, i faci una darrera parada al Mas Pinyot, punt en el qual s'hi afegiran els més menuts: els de primer i segon.

Està previst que La Flama arribi a les nou del vespre a la plaça Gran de Santpedor on la colla castellera hi portarà a terme una actuació commemorativa prèvia a la revetlla que amenitzaran el grup musical El Fugitiu i el DJ Danielsan. Durant tota la vetllada hi haurà servei de bar i entrepans.
Arxivat a