La IV edició del festival VinyaSons s'inaugurarà al Celler Abadal amb el Quartet Mèlt

A banda de la música, els assistents podran visitar el celler i degustar els seus vins acompanyats d'un menú gastronòmic elaborat per a l'ocasió

El Celler Abadal serà el que inaugurarà la IV edició del festival VinyaSons
El Celler Abadal serà el que inaugurarà la IV edició del festival VinyaSons | Jordi Elias
Redacció
21 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:54h
El proper divendres 1 de juliol, el celler Abadal acollirà el concert inaugural de la quarta edició del festival VinyaSons. Una nit màgica que començarà a les vuit del vespre amb una vista al celler, seguida per l'inici del concert a les nou. La vetllada estarà orquestrada pel Quartet Mèlt, guanyadors de la tercera edició del programa televisiu d'èxit "Oh Happy Day", i harmonitzada pels vins del celler i un menú gastronòmic exclusiu elaborat per a l'ocasió.

Els vins que es tastaran són Abadal Rosat, Abadal Franc i Abadal Criança, tres estrelles del celler, acompanyats per plats com xarrup de pastanaga amb mel i gingebre; amanida d'alga wakame, jang sauce i sèsam; arròs de bacallà amb cigrons; i broqueta de pollastre amb salsa ximixurri.

El preu, que inclou una visita al celler, el concert, la degustació de vins i el menú, són 35€ per persona (25€ preu promocional). Les entrades es poden comprar clicant aquí.

Abadal, vinya i paisatge

Valentí Roqueta, president de Roqueta Origen, va fundar Abadal l'any 1983 en honor a les arrels i la tradició vitivinícola de la família al territori -el Bages- i amb el compromís ferm d'elaborar vins que expressessin la singularitat de la terra i la donessin a conèixer al món. En la seva aposta pel territori com a camí de diferenciació i identitat, Abadal treballa per recuperar la tradició vitícola de la zona amb innovació i modernitat.

VinyaSons, quatre anys de màgia d'estiu

VinyaSons és un festival que uneix tres grans vertebres de la cultura: la música, el vi i la cuina.

Celebrat en alguns del cellers i caves més emblemàtics de Catalunya, es tracta d'una proposta innovadora on els assistents poden gaudir de música en directe i degustació de vins i productes locals en entorns màgics durant diverses nits d'estiu.

A més, en l'edició d'enguany, el VinyaSons també passarà per un altre celler bagenc, l'Oller del Mas. Serà el divendres 5 d'agost i els encarregats de posar música a la vetllada seran la jove cantautora Gemma Humet acompanyada pel guitarrista Pau Figueres.