Súria celebrarà la nit de Sant Joan amb música i un gran correfoc

La revetlla començarà a dos quarts de set de la tarda amb l'arribada de la Flama del Canigó

Redacció
20 de juny del 2016
Actualitzat el 21 de juny a les 12:03h
Súria, com la majoria de pobles bagencs, també celebrarà la seva pròpia revetlla de Sant Joan aquest dijous 23 de juny. La festa començarà amb l'arribada de la Flama del Canigó des de Manresa que, de la mà de diversos esportostes del poble, serà duta, a dos quarts de set de la tarda, fins a la Casa de la Vila. 

Després d'això, un sopar popular farà agafar forces als assistents per seguir gaudint d'una vetllada que anirà precedida per la lectura del manifest de Sant Joan d'enguany i que continuarà amb les actuacions dels capgrossos, els geganters i grallers del Gorg de l'Olla, la colla castellera Salats i un grup instrumental de l'Escola Municipal de Música a la Plaça de la Vila.

A les deu del vespre els Diables de la Creu Alta (Sabadell) protagonitzaran un correfoc entre l'avinguda de l'Ajuntament i la plaça de Sant Joan. Aquest correfoc va ser una novetat del programa de la Nit de Sant Joan de l'any passat, però finalment l'acte va haver de ser ajornat fins a la Festa Major a causa del mal temps. Des del consistori s'han fet públiques aquestes recomanacions que s'han de tenir en compte si es vol participar en el correfoc.

Finalment, a partir de les onze de la nit, s'encendrà una gran foguera i els grups VDK i Dr. Zaius amenitzaran la vetllada amb les seves cançons.

El programa de la Nit de Sant Joan a Súria és organitzat per l'Ajuntament i pels Trabucaires del Tro Gros, amb la col·laboració dels establiments Cal Vila i Forn La Cantonada.
Arxivat a