Cardona acollirà un taller gratuït sobre gestió empresarial amb valors

Es durà a terme aquest dimecres i començarà a les tres de la tarda

Redacció
20 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:53h
El Fòrum del Talent Solsona i Cardona ha obert les inscripcions per al darrer taller participatiu abans del parèntesi estival, que, sota el títol "Empresa i valors" ensenyarà a emprendre tenint en compte l'impacte social de l'empresa. Per això es donaran claus per a la incorporació al si de l'empresa i de projectes emprenedors d'una cultura fonamentada en el respecte per l'entorn i les persones. S'hi tractaran mesures de conciliació de la vida personal i familiar, de participació democràtica, de gestió econòmica acurada i de respecte envers el medi ambient. 

Aquest taller serà conduït per Xavier Gallofré i Arnau Vilaseca. El primer és llicenciat en Història i diplomat en Relacions laborals i en sistemes de gestió de la qualitat. Forma part de la gerència de la cooperativa d'iniciativa social Gedi Gestió i Disseny i acumula una trajectòria de més de 30 anys en projectes cooperatius. Arnau Vilaseca, per la seva banda, és expert en economia social. Diplomat en Treball social, Cultura de Pau i Economia Cooperativa, és pagès i un dels impulsors del projecte Torna Terra.

La jornada "Empresa i valors" tindrà lloc a Cardona aquest dimecres 22 de juny i es durà a terme a l'Institut de Sant Ramon de tres a cinc de la tarda. Es tracta d'un taller gratuït però requereix una inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

Les inscripcions es poden formalitzar enviant un correu electrònic a [email protected] o trucant al 973481009. 
Arxivat a