Un centenar llarg de motos antigues es troben a Monistrol per fer la Ruta dels Portals

Han cobert aquest diumenge un recorregut circular al voltant de la muntanya de Montserrat que supera els 60 quilòmetres

Motos antigues estacionades a Monistrol des d'on han sortit i a on han arribat
Motos antigues estacionades a Monistrol des d'on han sortit i a on han arribat | AMD Monistrol
Redacció
19 de juny del 2016
Actualitzat a les 18:24h
La XVII edició de la Trobada de Motos Antigues de Monistrol de Montserrat – Ruta dels Portals ha tornat a estar marcada per l'èxit organitzatiu i de participació.

Un centenar llarg de motos s'han posat en marxa quan passaven 10 minuts de les 9 del matí a la plaça de la Font Gran de Monistrol de Montserrat per adreçar-se a Montserrat i cobrir, posteriorment, el recorregut circular al voltant de la muntanya que supera els 60 quilòmetres.

Novament i al marge de Montserrat, les localitats de Collbató i Castellbell i el Vilar han estat els punts d'aturada previs a la tornada a Monistrol de Montserrat pels volts de les dues del migdia.

Els propietaris d'autèntiques joies de la història de la motocicleta a Catalunya entre els quals s'incloïen membres de la família Bultó encapçalats pel Joan, han pogut gaudir d'un recorregut que combina un traçat assequible i variat per a aquest tipus de motos que, en alguns casos, tenen més de 60 anys d'antiguitat, amb uns paisatges molt atractius.

Abans de començar la trobada, tots els participants i els membres de l'organització han fet les seves aportacions al recapte d'aliments que en aquesta edició de l'esdeveniment ha superat els 300 quilos. Els queviures recollits es repartiran entre el Banc d'Aliments de Monistrol de Montserrat i la Fundació Rosa Oriol.

Una vegada més, no hi ha hagut incidents remarcables i tothom ha gaudit d'aquesta jornada festiva al voltant de les motos antigues que compta amb un elevat prestigi a Catalunya.

El moment més emotiu de la jornada s'ha viscut a Montserrat i ha estat l'homenatge al Josep Gibert, un dels peoners a l'organització d'aquesta Trobada de Motos antigues de Monistrol de Montserrat – Ruta dels Portals que va camí de cobrir la seva segona dècada d'existència.