Les tradicions culturals a la UE, a debat al Casal de les Escodines

Dimarts a les 7 de la tarda a càrrec de la dinamitzadora cultural, Marta Marfany

Redacció
19 de juny del 2016
Actualitzat a les 8:46h
El Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50) ofereix una xerrada a càrrec de la dinamitzadora cultural, Marta Marfany, per difondre les diferents tradicions culturals de la Unió Europea gratuïta i oberta al públic adult. Tindrà lloc el proper dimarts, 21 de juny a les 19 h.

Aquesta activitat s'inclou dins el programa de sensibilització ciutadana que el Consell Català del Moviment Europeu (CCME) té en marxa en el marc del conveni amb la Diputació de Barcelona i hi assistirà també el secretari general del CCME, Joaquim Millan.

La xerrada d'aproximadament una hora de durada té l'objectiu de compartir i difondre valors culturals amb la ciutadania en general. Es presenta amb el suport de fotografies en Powerpoint i cerca la interconnexió amb el públic, per tal que sigui enriquidora i es passi una estona amena.

El CCME és una associació pluralista i independent, formada per col·lectius i persones físiques que desenvolupa les seves activitats europeistes dins de l'àmbit territorial de Catalunya. Està integrada per una àmplia representació de la societat catalana: partits polítics, organitzacions empresarials, organitzacions sindicals, ajuntaments, universitats, associacions econòmiques, professionals i acadèmiques

La voluntat del CCME és desenvolupar, en col·laboració amb les administracions, partits polítics i institucions representatives, l'impuls del debat, difondre informació i estimular la participació ciutadana, dins del compromís de dur a terme un activisme responsable a favor del progrés i de l'enfortiment de la UE, tot aportant la imprompta d'un renovat humanisme al seu procés de construcció.

La xerrada a Manresa l'organitza l'Ajuntament de Manresa i s'inclou dins l'Aula del Coneixement de l'AAVV Escodines.