Manresa equipara les taxes de les famílies monoparentals a les de les nombroses

El ple aprova per unanimitat una moció de les Dones Solidàries del Bages secundada per la CUP i Democràcia Municipal

18 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:16h
L'Ajuntament de Manresa aplicarà a les famílies monoparentals els mateixos descomptes en l'IBI que s'aplica a les famílies nombroses. Així ho va aprovar dijous passat el ple de Manresa arran d'una proposició de les Dones Solidàries del Bages que van secundar en el ple la CUP i Democràcia Municipal. La moció, que va ser defensada per Montserrat Badia, també contempla aplicar a les famílies amb fills i només un tutor el mateix tractament que les famílies nombroses en les taxes, preus públics i impostos municipals que recull la Tarifació Social de Manresa.

Finalment, i a partir d'una esmena proposada per CDC i ERC, es constituirà la comissió de valoració de la Tarifació social de l’Ajuntament de Manresa aprovada al Ple del 16 d'octubre de 2014, per avaluar el sistema de tarifació vigent i elaborar un informe valoratiu.

La moció es va aprovar per unanimitat dels regidors de tots els grups. Montserrat Badia, de les Dones Solidàries del Bages, va agrair el suport a la moció i va recordar que EUiA havia col·laborat en la seva redacció.