Navàs obre el termini per presentar dissenys de logotip per al seu Pla d'Igualtat

Fina al 27 de juny es podran presentar les propostes al registre de l'Ajuntament

Redacció
18 de juny del 2016
Actualitzat a les 8:01h
Fins el dia 27 de juny resta obert el termini del concurs per seleccionar un logotip destinat a ser la imatge de les polítiques d'igualtat de gènere recollides al Pla d'Igualtat de Gènere de Navàs. El logotip serà utilitzat en totes aquelles activitats, campanyes, serveis, programes, publicacions, etc. que es realitzin en consonància a les línies d'actuació contemplades en aquest pla. El concurs està dotat amb un premi en metàl·lic de 150 euros.

La convocatòria està oberta a qualsevol persona física o jurídica que desitgi participar-hi. Cada concursant podrà presentar diverses propostes, sense estar limitat el nombre d'elles, que han d'anar acompanyades cadascuna d'elles del seu respectiu pseudònim.

Les propostes de logotip hauran de ser originals i inèdites. Les propostes han d'aconseguir transmetre el contingut del Pla d'Igualtat de Gènere que es pot descarregar al web de l'Ajuntament de Navàs.

El jurat de seleccionar el disseny guanyador estarà constituït per membres de l'equip tècnic de les regidories de Drets Socials i de Joventut de l'Ajuntament de Navàs amb l'objectiu de resoldre i adjudicar el premi a la proposta guanyadora del concurs. El veredicte del jurat es farà públic el dia 28 de juny a les 8 del vespre a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal.

Les propostes s'hauran de presentar al registre de l'Ajuntament de Navàs. Cada proposta s'haurà de presentar en suport digital desat en un CD (en format vectorial) i en versió impresa amb una bona resolució, i podrà anar acompanyada d'una breu explicació i de documentació relativa a la manera d'adaptació del logotip a diferents espais i formats.

Les propostes es presentaran en dos sobres tancats. El sobre 1, que haurà de contenir en el seu interior de les dades identificatives del seu autor/a (nom, adreça, telèfon, adreça de correu electrònic i qualsevol altre dada que l'identifiqui). Aquest sobre anirà identificat en el seu exterior amb les següents dades: "Sobre 1. Concurs per al disseny del logotip de les polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Navàs" i del pseudònim del concursant.

En el sobre 2 s'hi inclourà la proposta de logotip tant en suport digital com en versió impresa, acompanyada de tota aquella documentació que es consideri oportuna relativa a l'explicació de la proposta. Aquest segon sobre s'haurà d'identificar a l'exterior amb la següents dades: "Sobre 2. Concurs per al disseny del logotip de les polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Navàs" i del pseudònim del concursant.

El logotip premiat quedarà en propietat exclusiva i permanent de l'ajuntament de Navàs. La participació en el concurs porta implícit el coneixement i l'acceptació de les bases que regulen la convocatòria.