Monistrol de Montserrat acollirà diumenge la XVII Trobada de Motos Antigues

Tots els diners que es recaptin durant la jornada aniran destinats a la Fundació Rosa Oriol i al Banc d'Aliments del poble

Redacció
16 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:52h
La XVII edició de la Trobada de Motos Antigues de Monistrol de Montserrat – Ruta dels Portals que tindrà lloc diumenge 19 de Juny, ha registrat un nombre rècord de preinscripcions.

Un any més, els Amics de les Motos de Monistrol de Montserrat esperen una alta participació en aquesta cita que forma part del reduït grup de les més arrelades i multitudinàries del nostre país consolidant-se any rere any. Tot i que l'objectiu, tal com expliquen els organitzadors, "no és el d'augmentar el nombre de participants, l'alt i intens ritme de les preinscripcions fa pensar que diumenge es tronarà a registrar una participació força alta". Cal recordar que al llarg de les últimes edicions s'ha superat la centena de motards que han passejat les seves motos per les carreteres que envolten el massís de Montserrat.

El recorregut de la Trobada es manté invariable amb la Plaça de la Font Gran de Monistrol com a escenari de la concentració, la sortida i l'arribada de la cita. 

Montserrat tornarà a ser el primer lloc de referència on s'adreçarà la caravana de motos per continuar baixant cap a Monistrol, pujant a Collbató -on hi ha prevista una aturada- i, després de passar per Marganell, fer cap a Castellbell i el Vilar per tornar a Monistrol de Montserrat pels volts de quarts de dues del migdia.

Per tercer any consecutiu, la Ruta dels Portals tornarà a tenir un caire solidari amb la recollida d'aliments destinats a la Fundació Rosa Oriol i al Banc d'Aliments de Monistrol de Montserrat.

Els participants rebran diferents obsequis després de cobrir una ruta que destaca pel seu traçat i per la seva riquesa paisatgística. Per les carreteres que envolten Montserrat es barrejaran motos que tenen més de mig segle de vida amb d'altres més actuals.