Tots fem Bages vol que la campanya electoral serveixi per parlar de migració

L'entitat bagenca vetllarà perquè no s'usin els migrants per a llençar missatges xenòfobs i excloents

Redacció
15 de juny del 2016
Actualitzat a les 22:02h
Tots fem Bages, amb la campanya electoral com a teló de fons, creu que es un bon moment per debatre i reflexionar sobre el tema migratori des de tots els seus vessants. És per això que demana a totes aquelles persones que participen de la vida política i associativa de Manresa i el Bages que facin servir les seves tribunes públiques als diaris i mitjans de comunicació per reflexionar no només sobre la crisi dels demandants d'asil sinó també sobre els moviments migratoris en general.

Tots fem Bages interpreta que la crisi dels demandants d'asil que han arribat a Europa però que no poden exercir els seus drets ha fet que la ciutadania estigui especialment sensibilitzada. Per això creu que "és un bon moment per debatre a fons les causes d'aquesta crisi i dels moviments migratoris en general i fer propostes de com resoldre-la".

Més enllà de com gestionar la urgència actual, "cal aprofitar el moment per generar debat entorn les polítiques de gestió de la diversitat de les administracions per trobar la manera de crear pobles i ciutats on la convivència sigui molt més inclusiva del que és", consideren.

Durant les eleccions, Tots fem Bages vetllarà perquè no s'usin els migrants per a llençar missatges xenòfobs i excloents.