Oussama Chouati imposa la seva classe en la primera Manresa Street Night

L'atleta manresà becat per la universitat de Maryland s'imposa amb molta solvència en els 10 quilòmetres urbans

05 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:52h
Oussama Chouati al carrer Santa Llúcia corrent sol cap a la victòria
Oussama Chouati al carrer Santa Llúcia corrent sol cap a la victòria | Pere Fontanals
Primera experiència, i bona nota per a la Manresa Street Night, amb l'únic però d'un trajecte que en alguns punts no estava suficientment ben marcat, però amb més de 400 atletes van arribar al final de la prova després de recórrer els punts més històrics de la ciutat suportant a les seves cames la peculiar orografia de la ciutat, amb constants pujades i baixades: 245 en la de 10 quilòmetres i 157 en la de 5.

Com era de suposar, l'atleta de l'Avinent, decat a la universitat de Maryland, Oussama Chouati, es va imposar amb molta solvència en la prova de 10 quilòmetres, a 2 minuts i mig del segon, Miquel Riera. Xavi Penya va ser el tercer en arribar en aquesta distància. Tot i així, qui va anar durant tota la cursa en segona posició va ser Joan Piqué, però en un tram mal indicat es va confondre de ruta i malgrat que va reincorporar-se a la carrera més endavant, va ser desqualificat.

En categoria femenina, Susana Von Maldonado va ser la primera dona en entrar a la meta de la plaça Major. Pepi Garcia va entrar segons i Walia Caler, tercera.

En la prova de 5 quilòmetres, Joan Bayona, Isaac Martínez i Rachid Touili van ser els tres primers homes, i Violeta Pusok, Gloria Serrano i Desiree Vidal, van ser les tres primeres dones.

El recorregut tenia la sortida a la plaça de Crist Rei i l'arribada a la Plaça Major, recorrent tots els punts més interessants de la ciutat de Manresa: Passeig Pere III, Muralla Sant Francesc, Basílica de la Seu, Carrer Santa Llúcia, La Cova de Sant Ignasi, Pont Vell, Plaça de la Reforma, Via Sant Ignasi, Carrer Sobrerroca, Carrer de Sant Miquel, Carrer Nou, Plaça Sant Domènec, Carrer del Born, Plaça Gispert,...
 

Classificacions