Balsareny celebrarà el Dia de l'Associacionisme Cultural durant el cap de setmana

A més, l'11 de juny, l'entitat AstroAmics ha organitzat una activitat d'observació de la Lluna, Júpiter, Mart i Saturn

Redacció
02 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:50h
Amb motiu del Dia de l'Associacionisme Cultural (4 de juny), impulsat des de la Generalitat de Catalunya, durant aquest cap de setmana l'Ajuntament de Balsareny ha organitzat una sèrie d'activitats on les protagonistes seran les múltiples associacions i entitats que viuen i fan feina a la vila.

Així doncs, el dissabte dia 4, el Centre Instructiu i Recreatiu de Balsareny, durà a terme una jornada de portes obertes al Casino del poble, on hi haurà diverses activitats per fer, com jugar a tennis taula, fer una partida de billar o intercanviar llibres amb altres ciutadans.

El plat fort, però, se servirà el diumenge 5 en el qual, a partir de tres quarts de dotze del migdia i durant tot el matí, a la Sala El Sindicat, totes les entitats i associacions del poble es donaran a conèixer a través de les activitats que duen a terme durant tot l'any. Així doncs, durant la jornada hi haurà actuacions de música, de cant coral, de teatre, de dansa, i les projeccions del documental "Present de la Festa dels Traginers" i de la pel·lícula infantil "El follet de les estrelles", produïda pel col·lectiu AstroAmics i destinada a introduir l'astronomia als nens i nenes d'entre 3 i 8 anys.

D'altra banda, el dissabte 11 de juny, la mateixa associació ha organitzat una sortida, a les deu del vespre al Castell de Balsareny per observar la Lluna, Júpiter, Mart i Saturn.