Porten set robatoris a bars de Manresa a cop de tapa de claveguera

Aquest dimarts de matinada han entrat a un bar de la Balconada on han buidat les escurabutxaques i s'han endut uns 250 euros de canvi de la caixa

Redacció
31 de maig del 2016
Actualitzat a les 23:28h
Un o diversos lladres porten un mes atemorint els bars dels barris menys cèntrics de Manresa usant una metodologia per entrar-hi de matinada, si més no peculiar: a cop de tapa de claveguera. Aquesta matinada de dilluns a dimarts s'ha produït el setè robatori que es produeix un menys d'un mes, en un bar del barri de la Balconada.

Segons han confirmat fonts policials la metodologia en tots els casos és molt similar. Retiren una tapa de clavegueram d'algun lloc proper al seu objectiu i després de forçar les persianes o carenats metal·lics que es troben, trenquen les vidrieres a cop de tapa de claveguera que també fan servir per rebentar les màquines escurabutxaques.

Així també ha estat al darrer cop que s'ha donat al bar de la Balconada on han buidat les màquines escurabutxaques i s'han endut, també, uns 250 euros que hi havia de canvi a la caixa. Els Mossos d'Esquadra tenen oberta la investigació per esclarir aquests robatoris tot i que fins ara no ha realitzat cap detenció.