El Col·legi d'Advocats celebrarà el 10 de juny la tercera edició del Concurs de Pintura Ràpida

El certamen començarà a les nou del matí i els participants hauran de presentar les seves obres entre les tres i les quatre de la tarda

Redacció
31 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:16h
La tercera edició del Concurs de Pintura Ràpida organitzat pel Col·legi d'Advocats de Manresa és a punt d'arribar. Tindrà lloc el proper divendres 10 de juny i hi podran participar tots els pintors i pintores que ho vulguin sense distinció d'edats, i sense prèvia inscripció.

El certamen començarà a les nou del matí a la Seu del mateix Col·legi (carrer Joan Baptista de la Salle, 4-6, 3r), on se segellaran les teles de tots els participants -es pot dur més d'una tela però les bases del concurs remarquen que no es podrà repetir l'estil ni la tècnica en cap d'elles. A partir de llavors els artistes podran començar a dibuixar i pintar de manera lliure però sempre tenint present que el motiu de la pintura ha de girar entorn dels drets humans i dels valors dels mateixos.

A les quatre de la tarda com a màxim s'hauran de presentar les obres a la mateixa seu del Col·legi d'Advocats, que no podran dur cap mena de marc ni protecció.

A les sis de la tarda, el jurat del concurs es reunirà per qualificar les obres i n'extreurà un veredicte que es farà públic en un acte que tindrà lloc el 17 de juny, a les set de la tarda, a l'Auditori de la Plana de l'Om. Allà es repartiran els premis, el primer dels quals tindrà una dotació econòmica de 500 euros; el segon, de 350, i el tercer, de 250. 

Durant els mesos de juliol, agost i setembre, totes les obres presentades s'exposaran a l'edifici dels Jutjats de Manresa. Les teles guanyadors restaran com a propietat del Col·legi d'Advocats i la resta podran ser venudes una vegada inaugurada oficialment l'exposició al preu assenyalat per l'autor amb la retenció del 10% del seu valor del venda. En el cas que hi hagi obres que no es venguin o que l'autor no passi a recollir, a partir del 15 d'octubre, passaran a ser propietat del Col·legi d'Advocats.

Per a més informació i consultar les bases feu clic aquí