La banda Mujazzt New Talent Combo tocarà a Fals aquest dissabte

Ho farà a les deu del vespre al local de l'Associació Cultural Recreativa del poble

Redacció
31 de maig del 2016
Actualitzat a les 9:52h
Aquest dissabte 4 de juny a les deu del vespre, la formació musical Mujazzt New Combo oferirà un concert al local de l'Associació Cultural Recreativa (A.C.R.) de Fals. Es tracta d'una banda creada per l'Associació de Músics de Jazz de Terrassa (MuJazzT) amb la finalitat de donar a conèixer els estudiants superiors i músics amateurs de la ciutat del Vallès Occidental.

Integrada per les saxofonistes Haizea Martiartu i Marta Riba; els guitarristes Arnau Gil i Víctor Martínez; el contrabaixista Joan Humet, i el bateria Sergi Torrejón, i sota la direcció artística d'Arnau Gil, la formació oferirà un repertori eclèctic i fresc amb temes d'estil hard-bop, com Moanin, i també de composició pròpia, sempre amb la consciència de revisar l'obra de músics com Art Blackey, Cannonball Adderley o John Coltrane i amb la necessitat d'expressar idees pròpies i personals interpretant composicions dels membres de la banda.

Les entrades per assistir al concert tenen un preu de 10 euros pels que no són socis de l'A.C.R. de Fals, i de 8 pels que sí que ho són. Es poden adquirir de manera anticipada fent clic aquí.