La Camerata Wieliczka delecta el públic en la quarta «Cardona Canta»

Com a cloenda, amb els cantaires de la Coral Cardonina i l'Escolania de Sant Miquel, van interpretar el majestuós himne polonès "Gaude Mater Polonia"

La Camerata Wieliczka ha cantat a Cardona aquest dissabte
La Camerata Wieliczka ha cantat a Cardona aquest dissabte | CCardonina
Redacció
30 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:47h
Aquest dissabte el prestigiós cor polonès Camerata Wieliczka va participar en la quarta edició de la jornada de germanor coral Cardona Canta. La reputada formació musical de Cracòvia va delectar al públic cardoní amb un recital de peces tradicionals poloneses i de grans pàgines corals del repertori clàssic, entre les quals una magistral interpretació del cor d'esclaus del Nabucco verdià, fortament aplaudides per l'auditori. 

A la segona part de l'acte, els cantaires locals de la Coral Cardonina i l'Escolania de Sant Miquel van interpretar també unes lluïdes peces, entre les quals destacaren clàssics com País Petit de Lluís Llach, Escolta-ho en el vent de Dylan o la cèlebre My way, popularitzada per Frank Sinatra. Menció especial mereix la intervenció solista del jove tenor Bernat Barat en la deliciosa peça “La nuit” de Rameau. 

Com a cloenda, tots els cantaires van interpretar el majestuós himne polonès Gaude Mater Polonia i l'emotiva cançó catalana L'emigrant. Com a cant final, va destacar la recuperació d'un himne històric de l'il·lustre mestre de capella barceloní Domènec Mas i Serracant (1870-1945), datat de 1910 i dedicat a la parròquia cardonina en motiu del centenari de la victòria dels combatents cardonins sobre l'exèrcit francès durant la Guerra del Francès.
Arxivat a