Dolors Montserrat es troba amb militants del PP de Manresa

Dolors Montserrat, al centre, saluda diversos militants del PP del Bages
Dolors Montserrat, al centre, saluda diversos militants del PP del Bages | Pere Fontanals
30 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:31h
La diputada del Congrés espanyol pel PP, Dolors Montserrat, ha estat aquest dilluns a Manresa per atendre una entrevista del Canal Taronja i reunir-se amb militants de la formació del Bages.

Montserrat s'ha referit a la manifestació de diumenge a Barcelona recordant que el Parlament Català "ha portat al Tribunal Constitucional fins a 50 lleis espanyoles" mentre que el govern central "ho ha fet en 34 ocasions". "Si insten a desobeir el Tribunal Constitucional, com és que continuen recorrent a ell quan creuen que una llei no els afavoreix?" s'ha preguntat la política.

La diputada també ha volgut aclarir que el PP no està en contra de la llei de pobresa energètica "sinò de només dos punts". Per una part, el fet que es pugui "expropiar" un habitatge perquè es consideri "que no se li dóna un ús social", i per l'altra, que les persones amb pocs recursos puguin deixar de pagar a les empreses de subministrament. En aquest cas, Montserrat ha recordat que els serveis socials de l'administració tenen eines per ajudar a pagar aquests serveis.