Sant Joan obre les inscripcions «online» per a les colònies d'estiu

Les colònies urbanes s'adrecen a infants de 3 a 11 anys i les colònies esportives estan pensades per a nens i nenes i joves de 10 a 16 anys

Redacció
30 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:41h
L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha obert aquest dilluns les inscripcions per a les colònies d'estiu. El consistori estrena les inscripcions online que es poden fer a través de la pàgina web municipal fins diumenge. Les persones que prefereixin les inscripcions presencials s'hauran d'adreçar a l'Ajuntament fins divendres. L'oferta d'enguany queda repartida entre les colònies urbanes i les colònies esportives. Les colònies urbanes s'adrecen a infants de 3 a 11 anys i es programen del 27 de juny al 29 de juliol i de l'1 al 9 de setembre. Les colònies esportives es faran fel 27 de juny al 29 de juliol i es dirigeixen als nens i nenes de 10 a 16 anys.

Múltiples activitats

Les colònies urbanes inclouran activitats de jocs, tallers, piscina, gimcanes, cançons, danses, visites i sortides i tindran lloc  a l'Institut Cardener, a la Ludoteca i a la zona esportiva. Les colònies esportives inclouran esports, jocs, sortides, curses d'orientació, esports alternatius i es faran a l'IES Quercus i a la zona esportiva (pavelló i piscina). En paral·lel, l'Ajuntament també tramita a través d'internet els abonaments per a la temporada d'estiu a les piscines municipals.