Súria acollirà un cicle de quatre Vermuts Musicals durant el mes de juny

Es duran a terme a la terrassa de Cal Balaguer del Porxo i hi participaran destacats músics del poble

Redacció
30 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:51h
La terrassa de Cal Balaguer del Porxo de Súria acollirà un cicle de Vermuts Musicals que es desenvoluparà durant tots els diumenges del mes de juny, amb la participació de destacats músics i conjunts suriencs. Les quatre sessions previstes tindran lloc de dos quarts d'una a dos quarts de dues del migdia i estan organitzades per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament del poble.

Les actuacions d'aquesta primera edició dels Vermuts Musicals seran a càrrec de Suriako's Trio (diumenge 5 de juny), Trio Stradivari (diumenge 12 de juny), Morlan River (diumenge 19 de juny) i Mateu Peramiquel i Anaïs Vila (diumenge 26 de juny).

Aquesta iniciativa inèdita es proposa enriquir la programació d'activitats culturals i de lleure al Poble Vell; revaloritzar l'espai de la terrassa de Cal Balaguer del Porxo, i contribuir a la promoció de músics i grups locals amb actuacions en directe.

La primera edició dels Vermuts Musicals a Cal Balaguer del Porxo també representa l'estrena de la marca "Jo sóc #artdicte", que també identificarà altres activitats que s'organitzin des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament.

La sala Cal Balaguer del Porxo, ubicada al Poble Vell, és un equipament municipal que acull l'Oficina de Turisme de Súria i és escenari habitual d'exposicions, conferències i altres esdeveniments culturals per a la dinamització del nucli antic de la vila.
Arxivat a