L'especialista xilè de zumba Guillermo Aranguiz estrena gira a Manresa

El primer instructor de zumba en cadira de rodes dirigeix la seva primera macrosessió a l'Estat en un Complex Vell Congost entregat a aquest esport

VÍDEO Macrosessió de zumba al Complex Vell Congost
VÍDEO Macrosessió de zumba al Complex Vell Congost | Pere Fontanals
Redacció
29 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:54h

Guillermo Aranguiz, Grillo, dirigint una de les sessions de zumba | Pere Fontanals

Un centenar de zumberos s'han aplegat aquest diumenge al Complex Vell Consgost de Manresa per seguir la macrosessió de Zumba adaptada impartida per l'especialista xilè Guillermo Aranguiz, Grillo, primer instructor de zumba amb cadira de rodes, en la que ha estat la seva estrena a l'Estat on té previst fer quatre sessions més. Aranguiz ha arribat a Manresa després de fer una gira pels Estats Units d'Amèrica.

La sessió, que ha estat seguida, principalment, per participants a classes de zumba de diversos gimnasos de la comarca i voltants, ha comptat amb quinze instructors que han acompanyat a Grillo, i ha constat de trenta peces que han fet suar la cansalada als inscrits en una masterclass inclusiva, divertida i apta per a tots els públics. Esport, música i gaudi. Una experiència que ha permès descobrir que la passió pel ball no té fronteres ni límits.