Súria obre el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament ha iniciat un període obert de sol·licituds per a les persones i entitats interessades en formar-ne part

Redacció
27 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:16h
L'Ajuntament de Súria ha iniciat un període obert de sol·licituds per a les persones i entitats interessades en formar part del Consell Municipal de Medi Ambient, amb l'objectiu de promoure la màxima participació ciutadana en aquest òrgan consultiu. Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 15 de juny.

El Consell de Medi Ambient va ser creat l'any 2011 com a espai de comunicació, treball i concertació entre l'Ajuntament i les persones i entitats interessades en la conservació de l'entorn natural i el foment de la sostenibilitat en el municipi de Súria. Més d'una vintena de persones va participar en la darrera sessió plenària del Consell, que va tenir lloc el passat 10 de maig.

El plenari del Consell es reuneix un mínim de dues vegades a l'any. La propera reunió, de caràcter extraordinari, tindrà lloc a finals de juny per tal d'aprovar-ne la composició definitiva i definir les comissions de treball que seran creades per a la proposta d'iniciatives i seguiment de temes específics. En el darrer mandat van ser creades quatre comissions: medi natural i aigua, energia, residus i via pública, i escoles verdes.

El Consell de Medi Ambient és presidit per l'alcalde Josep Maria Canudas. La vicepresidència correspon a la regidora de Medi Ambient i Joventut, Aida Roca. També en formen part representants dels grups polítics municipals, d'entitats i centres d'ensenyament de la vila, a més de tècnics municipals, experts i altres persones a títol individual.

Les persones i entitats interessades en participar d'aquest òrgan consultiu podran presentar una instància en el Registre General de l'Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila) fins a la data esmentada, en horari d'atenció al públic.
Arxivat a