L'Escola Paidos presenta l'espectacle «La Música més bonica del món»

El centre de Sant Fruitós de Bages s'omplirà d'activitats aquest dissabte

Redacció
27 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:57h
Aquest dissabte 28 de maig, l'Escola Paidos celebra la seva festa de final de curs. Les activitats començaran al matí, al pati de l'escola i comptaran amb diferents inflables, jocs gegants, festa de l'escuma, passejades amb ponis, exhibicions de judo, ballet, zumba, teatre musical, acrobàcies i diferents tallers.

La jornada també acull la trobada final d'escoles de bàsquet - Sant Fruitós de Bages Ciutat del Bàsquet Català 2016-, i durant el matí també es portarà a terme el 2n Divercros infantil, una activitat per participar conjuntament nens i nenes amb els seus pares i mares.

Al mateix temps s'inaugurarà la temporada de piscina i, tothom qui ho desitgi, es podrà fer una remullada. A partir del proper dilluns, tots els alumnes de l'escola ja podran gaudir de la piscina cada dia.

A la tarda, la festa continuarà al pavelló del Nou Congost de Manresa, on tots els alumnes, des de P1 fins a 4r d'ESO, portaran a terme diferents actuacions musicals. Sota el lema La Música més bonica del món, els alumnes, mestres, professors i personal no docent de l'escola Paidos, han treballat de valent per convidar tots els assistents a viure una tarda plena de ritme i màgia.

Totes les activitats són obertes a tothom.