La Balconada donarà a conèixer les seves entitats en una jornada lúdica i festiva

Es tracta d'una nova edició de la Fira d'Entitats, que es durà a terme aquest diumenge al matí

Redacció
25 de maig del 2016
Actualitzat a la 13:15h
Aquest diumenge 29 de Maig el barri manresà de  la Balconada celebrarà una nova edició de la seva Fira d'Entitats, que començarà a desenvolupar-se a partir de les deu del matí al Passeig de Sant Jordi i comptarà, com no podia ser d'una altra manera, amb la participació de múltiples entitats, col·lectius i serveis que dónen vida i estan presents a la barriada. Durant tot el matí, doncs, es realitzaran diverses activitats i tallers infantils per fer passar un dia ben entretingut tant a grans com a petits.

Com en l'edició passada, paral·lelament als actes que es duran a terme al Passeig de Sant Jordi també hi haurà una visita guiada a la Casa de la Culla, que començarà a les onze del matí. Per qüestions logístiques, des de l'Associació de Veïns del barri es demana que, en el cas de voler-hi assistir, es faci una inscripció prèvia enviant un correu a pdcbalconada@larada.coop.

A més a més, la Fira també comptarà amb la participació d'altres entitats i col·lectius de caràcter social de la ciutat, com per exemple Creu Roja o la PAHC, amb la voluntat de donar a conèixer i visualitzar al màxim el treball que desenvolupen al barri i al conjunt de la ciutat.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, organitzada de forma conjunta per les pròpies entitats del barri, amb l'impuls del Pla de Desenvolupament Comunitari de la Balconada, és donar a conèixer les entitats i serveis als veïns i veïnes, promoure dinàmiques de treball en xarxa, establir projectes en comú i potenciar el teixit associatiu a través de la seva divulgació.