La Confraria investirà Mireia Pintó, Vladislav Bronevetzky i Marcel Gros

L'acte es durà a terme el dissabte 4 de juny al teatre Kursaal

Redacció
25 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:41h
La mezzosoprano Mireia Pintó, el reconegut pianista Vladislav Bronevetzky, i el famós pallasso manresà Marcel Gros seran els protagonistes de la 9a Festa d'Investidura promoguda per la Confraria de Vins del Bages. Es tracta d'un acte que es duu a terme cada dos anys i que serveix per donar la benvinguda als nous confrares de l'entitat, així com també reconèixer el mèrit a aquelles persones que ja porten deu anys promovent i enaltint els vins de la DO Pla de Bages. Pintó, Bronevetzky i Gros seran distingits amb la categoria d'Honor.

L'acte es durà a terme el proper dissabte 4 de juny, a dos quarts de nou del vespre al teatre Kursaal, on, primer de tot se servirà, al pati, un refrigeri amb cava. Després, els assistents aniran a la sala petita del teatre per degustar un sopar que consistirà d'una amanida amb tonyina fresca i cruixent de ceba; d'un bacallà confitat amb mel de romaní i poma Granny Smith; d'un costellam de vedella amb dues coccions, escuma de celeri i cruixent d'arrel, i d'unes postres de mousse de mató amb 3 textures de mel.

Tothom que vulgui assistir a la celebració pot inscriure-s'hi abans del 30 de maig a través de la pàgina web de la Confraria. El preu de l'àpat tant pels socis com pels no socis de l'entitat és de 35 euros.