Sant Fruitós organitza dos tallers de reanimació cardiorespiratòria

Per aprendre com actuar davant d'una aturada cardiorespiratòria i com funcionen els desfibril·ladors que hi ha instal·lats al municipi

Redacció
24 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:21h
Aquest dimecres 25 de maig a les 7 de la tarda al Nexe de Sant Fruitós, es realitzarà una conferència on s'explicarà què és una aturada cardiorespiratòria, com actuar i quin és el funcionament d'un desfibril·lador. Per al dimecres següent, 1 de juny, hi ha programat un taller, a les 19 hores al Nexe, on es posarà en pràctica tot allò après en la sessió anterior. A més a més, està previst que durant el mes de juny s'ofereixi formació al personal de l'Ajuntament, als tècnics esportius i al personal dels equipaments municipals per tal que puguin estar preparats en cas de necessitat.

Recordem que Sant Fruitós de Bages compta amb quatre desfibril·ladors fixes, ubicats a la Biblioteca Municipal, a la Policia Local, al Pavelló d'Esports i al Nexe; un de compartit entre el Camp de futbol i la Piscina Municipal i la policia local també disposa d'un cotxe equipat amb un desfibril·lador les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.