Manresa FS i Barça fan un primer pas per normalitzar les relacions

La manera de fitxar jugadors base del FC Barcelona havia espatllat les relacions entre ambdós clubs

Redacció
24 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:13h
Manresa FS i FC Barcelona han fet aquest cap de setmana un pas important per normalitzar les relacions entre tots dos clubs després que les maneres del club blaugrana a l'hora d'incorporar jugadors base del club manresà espatllessin el tracte entre tots dos clubs.

La direcció esportiva del Manresa FS ha assistit aquest passat divendres a la llotja del Palau Blaugrana per presenciar el partit de lliga entre el FC Barcelona i el Catgas i han aprofitat aquest fet per reunir-se amb el director tècnic formatiu del Barça, Txus Lahoz. El propi Lahoz i el seu homòleg manresà, Pere Joan Pusó, havien contactat la setmana anterior per apropar postures i solucionar les diferències existents.

El Manresa ha aportat en els darrers temps al Barça, Sergio Arrierro, Xavi Cols, Bernat Povill, Carles Ambrós, Roger Solé i Victor Pérez, i Àlex Garcia, jugador que volen per a la propera temporada. La reunió va servir per apuntar una sèrie de principis d'acord per a que el club manresà no surti sempre perjudicat davant les demandes del club blaugrana.

Pere Joan Pusó, responsable de la direcció general esportiva del club manresà, entén que "hem vist una molt bona predisposició per part del Barça, de resoldre els temes, començar de cero, de voler col·laborar també amb el Manresa". Això permetrà, segons Pusó, "que els dos clubs surtin beneficiats i no nomes un, com passava fins ara".